even voorstellen

Mijn naam is Arjan Huisman. Sinds 1984 ben ik werkzaam als installateur. In 2000 startte ik mijn installatiebedrijf op industrieterrein Zoutman in Reeuwijk . Omdat de lat bij mij altijd hoog ligt, heb ik er bewust voor gekozen om een eenmansbedrijf te beginnen. Met ruim 25 jaar ervaring  lever ik maatwerk in de installatiebranche. Dit doe ik zowel voor particulieren als voor bedrijven. Kwaliteit, goede service, vakmanschap en klantvriendelijkheid staan daarbij torenhoog in het vaandel. Mijn motto is “Behandel de klant zoals je ook zelf graag behandeld wilt worden”.

Doordat ik alleen werk heeft u één aanspreekpunt, die zowel het voortraject, de planning als ook de uitvoering voor zijn rekening neemt, daardoor zijn er korte communicatielijnen. Het ontstaan van misverstanden is nagenoeg uitgesloten.

Sommige werkzaamheden vereisen dat de situatie vooraf ter plekke te wordt beoordeeld. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een badkamer of uitbreiding of aanleg van een nieuwe installatie. Indien gewenst kan dit ook in de avonduren of op zaterdag.

Mijn kleinschaligheid betekent tevens flexibiliteit. Hierdoor kan ik u snel van dienst zijn.